Waarom Visionpoint...

Visionpoint is een jong, dynamisch, ervaren en ondernemend uitzendkantoor gelegen in het centrum van Halen. Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak en ruime ervaring binnen de uitzendsector. Zowel naar klanten als kandidaten toe garanderen wij steeds de beste kwaliteit. Concreet betekent dit dat wij tijdens een individueel gesprek met klanten en kandidaten op zoek gaan naar de noden en verwachtingen van beide partijen om zo de perfecte match te vinden.

Met onze flexibele ingesteldheid en enthousiasme richt uitzendkantoor Visionpoint in Halen zich op bedrijven die de beste service zoeken inzake rekrutering op korte en lange termijn.

In alles wat wij doen willen wij meerwaarde creëren. We engageren ons dan ook voor partnerships op lange termijn en dit voor onze klanten, kandidaten en eigen medewerkers!

Bel naar 013/30.63.29 of mail naar halen@visionpoint.be om een afspraak te maken.

Onze uitzendkrachten aan het woord...

Referentie van N.V.W.

Kerstkaartje van Niels: Maak het beste van 2021. Dat is zeker geen probleem voor Team Visionpoint. Bedankt voor wat jullie voor mij gedaan hebben.  

Groetjes,

Niels

Referentie van S.S.

Dames, Heel erg bedankt voor de altijd correcte afhandelingen en hulp gedurende de afgelopen 2 jaar in totaal! Moest het ooit nog nodig zijn, weet ik jullie te vinden! 

Groetjes,

S.S.

Referentie van Pascal

"Visionpoint is een goed uitzendkantoor. Allemaal daarheen voor een job. Zij helpen u heel goed om een geschikte job te vinden die bij u past. Na 48 jaar kan ik zeggen dat ik gelukkig naar het werk en gelukkig terug naar huis kan gaan, dankzij Visionpoint. Waarbij mijn grote dank voor jullie."

Pascal. 

Referentie van Laura

"De schrik die ik had om met een interimkantoor te werken en gewoon een nummertje te worden op de lijst van werkzoekenden was snel verdwenen na mijn eerste gesprek met Visionpoint. Een persoonlijke benadering, zeer goed aanvoelen waar naar ik precies op zoek was en dan vooral the perfect match met een werkgever voor mij gevonden." 

Bedankt voor alles!

Laura 

Referentie van Jeremy

"Visionpoint heeft veel meer voor mij gedaan dan alleen het vinden van een leuke en interessante job. 
Ze zijn me blijven opvolgen en wanneer ik me ergens niet goed bij voelde waren zorgden zij ervoor dat er een gepaste oplossing gezocht werd. Altijd rekening houdend met zowel werknemer als werkgever.
Dankzij Visionpoint heb ik nu een stabiele job met toffe collega’s en een leuke werksfeer. Ze hebben geluisterd naar wat ik nodig achtte en mij in contact gebracht met mijn huidige werkgever.
Dit heeft het voor mij mogelijk gemaakt om de volgende stap te zetten in mijn privéleven en ondertussen zijn mijn vriendin en ik eigenaar van ons eigen huisje.
Bedankt voor alles Visionpoint!"

Jeremy

Referentie van Lize

"Mijn eerst job heb ik volledig te danken aan de fijne en snelle service van Visionpoint.

Ik werd hier meteen heel hartelijk onthaalt en er werd heel aandachtig naar mijn wensen en kunnen geluisterd.

Dankzij hun heb ik op 2 weken tijd een super leuke job gevonden die ik heel graag doe en waar ik ook nog eens heel wat doorgroeimogelijkheden in heb.

Ik wou graag een job doen waar ik niet voor gestudeerd had, en dit was duidelijk geen probleem voor hen, ze gingen meteen aan de slag voor mij.

Ondertussen ben ik al 6 weken aan het werk en nog wordt er mij regelmatig gevraagd of ik het fijn vind wat ik doe en of ik mij er goed bij voel. Ik mag hen ook steeds contacteren bij problemen, misverstanden, ... maar ook om leuk nieuws te melden.
Dit geeft je ook het gevoel steeds terecht te kunnen bij hun, een veilig en vertrouwd gevoel.

Mijn loon en mijn loonfiches zijn ook altijd stipt optijd,

Kortom een snelle, goede, vriendelijke service!"

Lize

Referentie van Ward

"Ik vind het goed dat ik niet voor elke jobaanbieding een mailtje krijg, wat bij andere bureau's wel het geval is. Daarnaast hebben jullie rekening gehouden met wat ik zocht. Het contact verliep ook heel vlot snel. Ik werd na elk gesprek gebeld om te horen hoe alles verlopen was. Dit geeft een persoonlijker gevoel dan elders"

Met vriendelijke groetjes,

Ward

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.