Waarom Visionpoint?

Uitzendkantoor Visionpoint in Halen is de beste oplossing voor uw HR-uitdagingen. Ons team plant dan ook graag een gesprek met u om inzicht te verkrijgen in uw noden en verwachtingen inzake het personeelsbeleid. Zo kunnen wij selectief op zoek gaan naar geschikte kandidaten die een grote meerwaarde kunnen betekenen voor uw bedrijf. Daarnaast streeft Visionpoint steeds naar partnerships op lange termijn waarbij ons team 24/7 en 365 dagen per jaar klaarstaat voor u.

Bel naar 013/30.63.29 of mail naar halen@visionpoint.be om een afspraak te maken.

Getuigenissen 

Referentie van Hr Officer Evi Waterbley van Cras Woodgroup.

Visionpoint is onze nummer 1 partner in de regio van Halen. Wij zijn een bedrijf met zeer veel vestigingen (met hoofdzetel in Waregem).
Het grote verschil tussen Visionpoint en andere kantoren is dat ze ons zien als groot potentieel, al ligt onze hoofdzetel niet in deze regio.
Daarbij hebben ze een zeer vlotte service en een aangename communicatiestijl.
Visionpoint bezorgt ons steeds kwalitatief sterke profielen. Dit resulteert dan ook in sterke plaatsingen.
Op vandaag zijn al onze vacatures in regio Halen ingevuld door Visionpoint! Wij willen hen dan ook bedanken voor deze inspanningen en hopen dan ook nog lang met hen constructief samen te werken. 

Evi - Hr officer Cras Woodgroup.

Cras Brems

Referentie van Personeelsverantwoordelijke K. van Ace Packaging. 

Altijd vriendelijk, zeer behulpzaam, goede service en goede kandidaten worden doorgestuurd. Die op voorhand goed gescreend zijn en duidelijke achtergrondinfo hebben meegekregen over functie en ons bedrijf. Zeker een goede partner om mee samen te werken!

K - HR verantwoordelijke Ace Packaging 

Logo van ACE

Referentie van Personeelsverantwoordelijke Yannick Aerts van Fruit at Work.

Naast de kwalificaties van de kandidaat kijken jullie ook of de persoonlijkheid van de kandidaat past binnen het bedrijf. Doordat je ons als klant echt kent en weet hoe we in elkaar zitten, weet je ook wat we nodig hebben.  De aanpak geeft het gevoel dat je voor zowel de werkgever als de werknemer een duurzame samenwerking wenst.
Het volume van kandidaten die geplaatst worden lijkt van minder belang.  

Yannick - HR verantwoordelijke Fruit at Work 

Logo Fruit at Work


Laat uw gegevens achter en wij contacteren u.

Informatie

Nederstraat 6 B, 3545 Halen
+32 (0) 13 306 329
halen@visionpoint.be
Enkel op afspraak

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.